Jump to content


Photo

Text function not working


4 replies to this topic

#1 timpittser

timpittser

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 29 posts

Posted 09 December 2010 - 03:11 PM

I went and updated my ActiveX that I use in my program. When I test the program on my PC everything is fine. But when I install the program on other PC's the text function on the CAD gives me a run time error and boots me out of the program. Installs with the previous ActiveX worked fine, what has changed that I need to know. This is a critical problem, please advise.

Attached Files



#2 Athanasios Gardos

Athanasios Gardos

    Administrator

  • Admin
  • 360 posts
  • Gender:Male

Posted 13 December 2010 - 08:22 AM

Maybe it is an installation problem. Do you use the correct dll's with avax.ocx?
Athanasios Gardos
Avax-Software.com

#3 MarioRainer

MarioRainer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 posts
  • Location:Germany

Posted 22 March 2011 - 02:32 PM

Hello,

since i have updated the AVAX.ocx from 1.3.087 to 1.3.113
on my PC everything is running.
On an other PC the Text is not selectable.

I don't get any runtime error.

What dll should i change?

Regards
MarioRainer

Edited by MarioRainer, 22 March 2011 - 02:33 PM.


#4 Athanasios Gardos

Athanasios Gardos

    Administrator

  • Admin
  • 360 posts
  • Gender:Male

Posted 23 March 2011 - 09:50 AM

C:\Windows\System32\avaxgrph.dll is related to texts
Athanasios Gardos
Avax-Software.com

#5 Akropesgreox

Akropesgreox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:143040
  • Interests:AkropesgreoxGG

Posted 02 March 2018 - 12:21 AM

TV/Sat PCMCIA Lifeview Trio LR520STA still does not work with progDVB. Tried with 4.80.4; DiSEqC is not working, too much Pixelization - Any hope for this HW? Please, please, please...



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users