Jump to content


Photo

Using AVAX-CAD


3 replies to this topic

#1 MUZAK

MUZAK

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 20 March 2008 - 08:27 PM

I get the Not Registered-AVAX CAD in the corner and no pictures above commands on left side of screen when using avax-cad. I have a registered copy of ocx. When I used demo as serial number on install, it would unregister my ocx and I would have to re-register it for VBA application. Now I have installed with serial number of ocx and I don't have the VBA issue but I still have the "Not Reg..." and missing icons.... See attached...

Any Thoughts?

avax_cad.jpg

#2 MUZAK

MUZAK

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 02 April 2008 - 04:56 PM

I am still looking for input on this subject, any thoughts?

Thanks!
:blink:

#3 Athanasios Gardos

Athanasios Gardos

    Administrator

  • Admin
  • 360 posts
  • Gender:Male

Posted 10 April 2008 - 11:03 AM

Hi,

AVAX-CAD is a stand alone CAD program for end users. So the message "Not Registered-AVAX-CAD" is correct and doesn't appears when the and user buys the program. It is obvious that the developer who buys AVAX-CAD source code can change the way of the protection of his product based on that code. AVAX-CAD's setup contains the Avax.ocx setup. So, we keep into the registry the Avax.ocx SN information and use it to re-register avax.ocx after that setup.

We are looking the missing icons problem. It seems to be a problem that appears in Windows Vista system.
Athanasios Gardos
Avax-Software.com

#4 MUZAK

MUZAK

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 10 April 2008 - 04:25 PM

Thanks.... I am running XP pro....



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users